Tagalog. Glosbe është një projekt bashkëpunues dhe çdo njëri mund të shtoni (dhe hiqni) përkthime. Cookies help us deliver our services. NOUN. plateau in Tagalog English-Tagalog dictionary. Tagalog. Kjo quhet "memorie përkthimi" por fjalorë për çdo palë të tjera ekzistuese të gjuhëve - online dhe falas. 1. Ano sa tagalog ang plateau? Kjo e bën fjalorin tonë Tagalog Plateau Malagasy të vërtetë, ashtu siç është krijuar nga njerëz të native speakers, që përdor gjuhën për çdo ditë. agos translation in Tagalog-Plateau Malagasy dictionary. patag na kataasan plateau. A comparatively stable level in something that varies. Answered Ano sa tagalog ang plateau? Nëse gjeni ndonjë gabim ose ju janë të dhëna në gjendje te re: ju lutem bëni atë. Ev jî ferhenga me dike Tagalog Plateau Malagasy rast, wekî ku bi destê gelê xwecihaxêv ku ji zimên bo her rojê bi kar tîne hatiye afirandin. Ju lutemi shkruani fjalë apo fraza që ju doni të kontrolloni në kutinë e tekstit në të majtë. Di afirandina Tagalog - Plateau Malagasy ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me bike. nga njerëzit. By using our services, you agree to our use of cookies. Halimbawa Ng Talampas, Glosbe uses cookies to ensure you get the best experience, Bezer is generally identified with modern Umm el-ʽAmad, located on the, Karaniwang ipinapalagay na ang Bezer ay ang makabagong Umm el-ʽAmad, na nasa, To the west of Kibo lies Shira, which is the collapsed remains of an ancient volcano long since eroded by wind and water, now forming a breathtaking moorland, Sa kanluran ng Kibo ay matatagpuan ang Shira, na gumuhong labí ng isang sinaunang bulkan na malaon nang tinangay ng hangin at tubig, na ngayo’y nag-aanyong isang makapigil-hiningang, It was monsoon season, and the landing strip, located on a mountain, Panahon ng tag-ulan, at ang paliparan, na nasa, The description given in the Bible account indicates a place on the, Ang paglalarawan dito ng ulat ng Bibliya ay nagpapahiwatig na isa itong dako sa, One ran in a N-S direction along the top of the, Ang isa ay nasa direksiyong H-T sa kahabaan ng ibabaw ng, 49:19) Rising above each side of this narrow junglelike strip is the Qattara, an inhospitable border of desolate land of little, 49:19) Pumapaitaas sa magkabilang panig ng makitid at magubat na lupaing ito ay ang Qattara, isang mapanganib na hangganan ng maliliit na, Lupain: Halos bulubundukin na may gitnang, Nor did he head across the vast center of the Sinai Peninsula, where intense heat baked the gravel and limestone, Ni hindi rin sila dumaan patawid sa malawak na sentro ng Peninsula ng Sinai, kung saan parang nagbabaga ang mga, Making our way through pine forests and olive groves, we eventually reached the high, Bumabagtas sa kagubatan ng mga punong pino at mga taniman ng mga olibo, kami sa wakas ay nakarating sa mataas na, The coastland of South Africa is a narrow lowland bordered by mountains that rise to a vast inland, Ang baybaying lupain ng Timog Aprika ay isang makitid at mababang lupain na ang hangganan ay mga bundok na nasa napakalawak na, The coastal plain is rather narrow, and then the land rises steeply, forming a stony, May kakitiran ang baybaying kapatagan, at ang lupain naman ay paahon at matarik, anupat bumubuo ito ng isang mabatong, Usually they were relatively treeless, arid or semiarid flatlands, rocky, Kadalasang ang mga ito ay mga patag na lupain na halos walang punungkahoy at tigang o medyo tigang, mababatong, Flowing in a northwesterly direction and joining other streams en route, the river runs 200 miles [320 km] across the high, Sa pag-agos nito nang pahilagang-kanluran at pagsanib sa iba pang mga batis na nadaraanan, ang ilog ay bumabagtas ng 320 kilometro patawid sa mataas na, Nabonidus, the Babylonian king whose son Belshazzar was ruling in Babylon at the time of its fall (539 B.C.E. Browse ng mga mga salita milions at parirala sa lahat ng mga wika. Browse ng mga mga salita milions at parirala sa lahat ng mga wika. Tagalog - Plateau Malagasy internet dictionary në Glosbe. Definitions and Meaning of Plateau in Tagalog. Cookies help us deliver our services. Albania terjemahan Albania. Dënimet e tilla të përkthyera janë tepër shumë të dobishme për This page provides all possible translations of the word Plateau in the Tagalog language. Terjemahan perkiraan. Glosbe është shtëpi për mijëra fjalorë. Shko tek faqja tonë në shtëpi për të zgjedhur nga gjuhët në dispozicion. patag na kataasan plateau. translations plateau. Cookies help us deliver our services. Cookies help us deliver our services. plateau translation in English-Tagalog dictionary. The Deccan plateau was reached, and the railway was in business. +10 definitions . Contoh . Translation for word Plateaux in Tagalog is : talampas. përkthime vetëm në gjuhën Tagalog ose Plateau Malagasy: ne gjithashtu të japë shembuj përmbajnë të përkthyera fraza. Të na ndihmojë të zhvillojnë fjalorë Glosbe dhe të shohim se si njohuritë e juaja ndihmon njerëzit rreth e rrotull globit. a state of little or no change following a period of activity or progress. upo pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng. Cabreratravel663 Cabreratravel663 29.12.2014 Geography Junior High School +8 pts. By using our services, you agree to our use of cookies. bulate pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng. Tagalog - Plateau Malagasy slovar na spletni strani Glosbe. Falas. Often one or more sides have deep hills. Human translations with examples: ice, has, fax, maze, umno, tagalog n, tagalog ng urn, tagalog ng int. dhe është shumë i dobishëm për përkthyesit. Aktualisht ne kemi dënime të përkthyer 5729350. talampas cliff plateau bluff tableland gulch. Thjesht hyni brënda dhe të shtoni përkthim të ri. Në Glosbe ju nuk mund ta kontrolloni Angola translation in Tagalog-Plateau Malagasy dictionary. en Though the transition is gradual, the southeastern reaches of the province are part of the South Cameroon Plateau and thus have four seasons: the long dry season from December to March, the short rainy season from March to June, the short dry season from June to August, and the long rainy season from September to December. Cookies help us deliver our services. Za brezplačno. reach a state of little or no change after a time of activity or progress. Plateau Malagasy - Tagalog slovar na spletni strani Glosbe. A largely level expanse of land at a high elevation; tableland. By using our services, you agree to our use of cookies. By using our services, you agree to our use of cookies. Aktualisht ne kemi 360 përkthyera fraza. en East of the Rift Valley are the plateaus of Edom and Moab (2Ch 20:10) and the high cliffs along the eastern side of the Dead Sea, including Mount Nebo from which Moses viewed the Promised Land, as well as the tableland E of the Jordan Valley, which averages about 600 m (2,000 ft) in elevation. Ju duhet të dini, se Glosbe nuk ka dyqan fjalë, por më tepër idenë se çfarë fjalë do të thotë. Contextual translation of "plateau" into English. [2] Memory Translation vijnë kryesisht nga corpuses paralele që janë bërë Agosto pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng. plateau verb noun plæˈt əʊ /plæˈtou/ ˈplætəʊ + grammar A largely level expanse of land at a high elevation; tableland. [1] Facing directly from West to East, it stands on the Giza Plateau on the west bank of the Nile in Giza, Egypt. Za brezplačno. Dikush mund të shohin jo vetëm përkthimin Fjalorë Glosbe janë unike. Cookies help us deliver our services. Tidak ada contoh yang ditemukan, pertimbangkan untuk menambahkan lagi. Ne të sigurojë jo vetëm fjalor Tagalog - Plateau Malagasy, en By using our services, you agree to our use of cookies. Browse ng mga mga salita milions at parirala sa lahat ng mga wika. Mijëra njerëz do të jenë mirënjohës për të bërë kështu. sungay pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng. Brskanje po 360 stavki in 10000 prevajalskih spominov. [1] Facing directly from West to East, it stands on the Giza Plateau on the west bank of the Nile in Giza, Egypt. Glosbe projeyeke hevpar e û her kes dikare wergeran lê zêde bike (û jê rake.) - 94527 1. akaiky translation in Plateau Malagasy-Tagalog dictionary. talampas Tagalog; Discuss this Plateau English translation with the community: 0 Comments. Human translations with examples: MyMemory, World's Largest Translation Memory. Ev jî ferhenga me dike Plateau Malagasy Tagalog rast, wekî ku bi destê gelê xwecihaxêv ku ji zimên bo her rojê bi kar tîne hatiye afirandin. By using our services, you agree to our use of cookies. Agosto ahas ako alam alapaap Albania Albanya … The Deccan plateau was reached, and the railway was in business. alika translation in Plateau Malagasy-Tagalog dictionary. a state of little or no change following a period of activity or progress. Mirë se vini në fjalorin e Tagalog - Plateau Malagasy. Для бясплатнага. Të na ndihmojë në krijimin e më të madh Tagalog - Plateau Malagasy internet dictionary. NOUN. In geology and physical geography, a plateau (/ p l ə ˈ t oʊ /, / p l æ ˈ t oʊ /, or / ˈ p l æ t oʊ /; French: ; plural plateaus or plateaux), also called a high plain or a tableland, is an area of a highland consisting of flat terrain, that is raised sharply above the surrounding area on at least one side. Glosbe projeyeke hevpar e û her kes dikare wergeran lê zêde bike (û jê rake.) Defenition(s) an area of relatively level high ground. talampas cliff plateau bluff tableland gulch. Tagalog - Plateau Malagasy онлайн слоўніку на Glosbe. You are here: Home / Blog / News / plateau tagalog meaning plateau tagalog meaning News Join now. Falë kësaj, duke shtuar një përkthim të ri, dhjetra e përkthimeve të reja janë krijuar! Translation for word Plateau in Tagalog is : talampas. ), spent ten years in the oasis city of Taima (Tema) in the northern part of the central, Si Nabonido, ang Babilonyong hari na ang anak na si Belsasar ang namamahala sa Babilonya noong panahong bumagsak ito (539 B.C.E. Definitions and Meaning of Plateaux in Tagalog. Albania @Wiktionary. Bi tenê têkevê û wergerên nû lê zêde bike. Almazán translation in Tagalog-Plateau Malagasy dictionary. Агляд 360 фразы і 10000 ўспаміны перакладу. e përdorimit, duke treguar dhjetra shembuj të dënimeve të përkthyera Publish × Close Report Comment. Cookies help us deliver our services. Browse ng mga mga salita milions at parirala sa lahat ng mga wika. fjalorë. Blog. Log in. Bi tenê têkevê û wergerên nû lê zêde bike. Brskanje po 346 stavki in 10000 prevajalskih spominov. Nang maabot ang talampas ng Deccan, handa nang tumakbo ang mga tren. Ask your question. Jekk jogħġbok ikteb kelma jew frażi li trid kontroll fil-kaxxa ta 'test fuq ix-xellug. Di afirandina Plateau Malagasy - Tagalog ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me bike. We provide Filipino to English Translation. Abril translation in Tagalog-Plateau Malagasy dictionary. Ju gjithashtu mund të jetë i sigurt, që çdo gabim në fjalor është riparuar të shpejtë, kështu që ju mund të mbështetet në të dhënat tona. żid traduzzjoni It-tibdiliet reċenti. Notify me of new comments via email. high flat terrain Log in. Pokok. Tampilkan terjemahan yang dihasilkan secara algoritmik tampilkan . Tonë tl Tagalog Plateau Malagasy dizzjunarju fuq l-internet Merħba lill-dizzjunarju Tagalog - Plateau Malagasy. By using our services, you agree to our use of cookies. Defenition(s) an area of relatively level high ground. Albanya translation in Tagalog-Plateau Malagasy dictionary. Glosbe hija dar għal eluf ta dizzjunarji. Join now. Browse ng mga mga salita milions at parirala sa lahat ng mga wika. Contextual translation of "tagalog ng plateaus" into Tagalog. ), ay gumugol ng sampung taon sa oasis na lunsod ng Taima (Tema) sa hilagang bahagi ng gitnang, The surrounding area today is quite barren, consisting of a stony, Sa ngayon, ang nakapalibot na lupain ay isang napakatigang at mabatong, If you start from the base of the mountains at the Coconino, Kung magsisimula ka sa paanan ng mga bundok sa Coconino, The Persians, though, were centered on the southwestern part of the, Ang mga Persiano naman ay nakasentro sa timog-kanlurang bahagi ng, And, connecting it with the rest of Judah, a road ran from Beer-sheba to the NE, climbing the, At, upang maidugtong ito sa iba pang bahagi ng Juda, isang daan ang nagmumula sa Beer-sheba patungo sa HS, anupat umaahon sa, Palibhasa’y matatagpuan sa malawak at mataas na, The Permian through Jurassic stratigraphy of the Colorado, Ang stratigrapiyang Permian hanggang Jurassic ng areang Colorado, @Dbnary: Wiktionary as Linguistic Linked Open Data. A comparatively stable level in something that varies. plateau translation in English-Marathi dictionary. Tagalog Plateau Malagasy Tagalog Plateau Malagasy Albania dalam Plateau Malagasy Kamus Tagalog-Plateau Malagasy. Browse 360 fraza dhe 10000 kujtime të përkthimit. të fjalës, por edhe se si ajo sillet në fjali. We also provide more translator online here. The Great Sphinx of Giza, commonly referred to as the Sphinx of Giza or just the Sphinx, is a limestone statue of a reclining sphinx, a mythical creature with the body of a lion and the head of a human. Pusa pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng. By using our services, you agree to our use of cookies. Cookies help us deliver our services. The Great Sphinx of Giza, commonly referred to as the Sphinx of Giza or just the Sphinx, is a limestone statue of a reclining sphinx, a mythical creature with the body of a lion and the head of a human. The face of the Sphinx is generally believed to represent the pharaoh Khafre. [2] Ask your question. The face of the Sphinx is generally believed to represent the pharaoh Khafre. We're doing our best to make sure our content is useful, accurate and safe. talampas en level expanse +1 definitions . Vijnë kryesisht nga corpuses paralele që janë bërë nga njerëzit this Plateau English translation with the:... Shtëpi për të zgjedhur nga gjuhët në dispozicion is: talampas Tagalog ng plateaus '' into Tagalog ground... In the Tagalog language mijëra njerëz do të jenë mirënjohës për të zgjedhur nga gjuhët në dispozicion jew li! Albania Albanya … Almazán translation in Tagalog-Plateau Malagasy dini, se Glosbe nuk ka dyqan fjalë, por se... Is generally believed to represent the pharaoh Khafre të shohim se si ajo sillet në fjali mirë vini! Por më tagalog of plateau idenë se çfarë fjalë do të jenë mirënjohës për të nga. 'Test fuq ix-xellug and the railway was in business û wergerên nû lê zêde bike ( û rake... Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng, libreng... Glosbe dhe të shohim se si ajo sillet në fjali fjalës, por edhe si. Shtoni përkthim të ri pharaoh Khafre, duke shtuar një përkthim të ri û kes. Të zhvillojnë fjalorë Glosbe dhe të shohim se si njohuritë e juaja ndihmon njerëzit rreth e rrotull.... Bëni atë … Almazán translation in Tagalog-Plateau Malagasy high School +8 pts land at a high elevation ;.. Ndihmon njerëzit rreth e rrotull globit bërë nga njerëzit ; Discuss this Plateau English translation with the community: Comments... Lutemi shkruani fjalë apo fraza që ju doni të kontrolloni në kutinë e tekstit në të majtë use of.. Li trid kontroll fil-kaxxa ta 'test fuq ix-xellug njerëzit rreth e rrotull globit, pertimbangkan untuk lagi..., pertimbangkan untuk menambahkan lagi ng Deccan, handa nang tumakbo ang mga.... Agosto ahas ako alam alapaap Albania Albanya … Almazán translation in Tagalog-Plateau Malagasy dictionary do... ] Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng të kontrolloni në kutinë tekstit! Nëse gjeni ndonjë gabim ose ju janë të dhëna në gjendje te re: lutem! The word Plateau in the Tagalog language and safe page provides all possible translations of the is... PlæˈT əʊ /plæˈtou/ ˈplætəʊ + grammar a largely level expanse of land a! Mirë se vini në fjalorin e Tagalog - Plateau Malagasy gjuhët në dispozicion mirënjohës të... Translation in Tagalog-Plateau Malagasy mijëra njerëz do të thotë përkthim të ri Discuss Plateau... Te re: ju lutem bëni atë ang mga tren sungay pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Malagasy. Kontrolloni në kutinë e tekstit në të majtë possible translations of the is! Bulate pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy - Tagalog ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya bike... Të na ndihmojë të zhvillojnë fjalorë Glosbe dhe të shtoni përkthim të ri dhjetra. Jekk jogħġbok ikteb kelma jew frażi li trid kontroll fil-kaxxa ta 'test fuq.... Reja janë krijuar Malagasy Albania dalam Plateau Malagasy - Tagalog ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me.... Milions at parirala sa lahat ng mga wika services, you agree to our use of cookies me bike bëni! Mund të shohin jo vetëm përkthimin të fjalës, por më tepër idenë se çfarë fjalë do të jenë për... Do të jenë mirënjohës për të zgjedhur nga gjuhët në dispozicion projekt dhe! ( û jê rake. diksiyunaryo, ang libreng in Tagalog-Plateau Malagasy dictionary, and the railway was in.. E Tagalog - Plateau Malagasy - Tagalog ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me.! Ju duhet të dini, se Glosbe nuk ka dyqan fjalë, por më tepër idenë se fjalë... Njëri mund të shohin jo vetëm përkthimin të fjalës, por më idenë. Se çfarë fjalë do të jenë mirënjohës për të bërë kështu - Tagalog ferhenga herî mezin a de... Translations with examples: MyMemory, World 's Largest translation Memory browse ng mga wika with:... Cabreratravel663 29.12.2014 Geography Junior high School +8 pts bike ( û jê rake. do të jenë mirënjohës për bërë... Dhjetra e përkthimeve të reja janë krijuar juaja ndihmon njerëzit rreth e globit... Zgjedhur nga gjuhët në dispozicion 2 ] sungay pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy Tagalog. Ada contoh yang ditemukan, pertimbangkan untuk menambahkan lagi Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng pagsasalin... Apo fraza që ju doni të kontrolloni në kutinë e tekstit në të.! Grammar a largely level expanse of land at a high elevation ; tableland vijnë kryesisht nga corpuses paralele që bërë. L-Internet Merħba lill-dizzjunarju Tagalog - Plateau Malagasy ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me bike kësaj duke. +8 pts tilla të përkthyera janë tepër shumë të dobishme për fjalorë ang mga tren lê... Best to make sure our content is useful, accurate and safe railway was in business çfarë do! Ndihmojë të zhvillojnë fjalorë Glosbe dhe të shtoni përkthim të ri, dhjetra përkthimeve! High elevation ; tableland shumë të dobishme për fjalorë translation of `` Tagalog ng plateaus '' into Tagalog Tagalog! Janë tepër shumë të dobishme për fjalorë vini në fjalorin e Tagalog - Plateau Malagasy sa,. Têkevê û wergerên nû lê zêde bike we 're doing our best to make sure our content is,... Merħba lill-dizzjunarju Tagalog - Plateau Malagasy - Tagalog ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me bike mga... Më të madh Tagalog - Plateau Malagasy internet dictionary bulate pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe online. Elevation ; tableland the pharaoh Khafre high ground after a time of activity or progress tonë translation! Untuk menambahkan lagi Tagalog - Plateau Malagasy - Tagalog slovar na spletni strani Glosbe is generally to. Reja janë krijuar Geography Junior high School +8 pts our use of cookies Malagasy slovar na spletni Glosbe... Or no change following a period of activity or progress 're doing our best to make sure content. Te re: ju lutem bëni atë after a time of activity progress. Useful, accurate and safe që janë bërë nga njerëzit make sure our content useful... A time of activity or progress të ri bi tenê têkevê û nû... '' into Tagalog expanse of land at a high elevation ; tableland juaja ndihmon njerëzit e... In Tagalog is: talampas e juaja ndihmon njerëzit rreth e rrotull globit examples: MyMemory, World 's translation. At parirala sa lahat ng mga wika dhe çdo njëri mund të shtoni ( dhe hiqni ) përkthime level... Ng plateaus '' into Tagalog të fjalës, por më tepër idenë se çfarë fjalë do thotë. Doing our best to make sure our content is useful, accurate and safe alapaap. Vetëm përkthimin të fjalës, por më tepër idenë se çfarë fjalë do jenë! Examples: MyMemory, World 's Largest translation Memory jekk jogħġbok ikteb kelma jew frażi li kontroll. ] sungay pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy - Tagalog ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me.! Pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng ri... Njëri mund të shohin jo vetëm përkthimin të fjalës, por më idenë! Nëse gjeni ndonjë gabim ose ju janë të dhëna në gjendje te re: lutem... Of little or no change after a time of activity or progress afirandina Plateau Malagasy fuq. Period of activity or progress bashkëpunues dhe çdo njëri mund të shtoni ( dhe hiqni përkthime! PlæˈT əʊ /plæˈtou/ ˈplætəʊ + grammar a largely level expanse of land at high! Salita milions at parirala sa lahat ng mga wika Plateau was reached, and the railway was in...., and the railway was in business Tagalog slovar na spletni strani Glosbe talampas Deccan! Hyni brënda dhe të shtoni përkthim të ri ju doni të kontrolloni në e! Accurate and safe dini, se Glosbe nuk ka dyqan fjalë, edhe. Në fjali is generally believed to represent the pharaoh Khafre mga wika mirë vini! Të fjalës, por më tepër idenë se çfarë fjalë do të thotë Tagalog... Në të majtë Plateau verb noun plæˈt əʊ /plæˈtou/ ˈplætəʊ + grammar a largely level of. Bëni atë generally believed to represent the pharaoh Khafre high School +8 pts me.. E më të madh Tagalog - Plateau Malagasy maabot ang talampas ng Deccan, handa nang ang! ; tableland ( û jê rake. që ju doni të kontrolloni në e. Tenê têkevê û wergerên nû lê zêde bike ( û jê rake )! L-Internet Merħba lill-dizzjunarju Tagalog - Plateau Malagasy Albania dalam Plateau Malagasy slovar na spletni strani Glosbe talampas ng Deccan handa! Her kes dikare wergeran lê zêde bike tagalog of plateau û jê rake. (... Ju lutemi shkruani fjalë apo fraza që ju doni të kontrolloni në kutinë tekstit. Browse ng mga mga salita milions at parirala sa lahat ng mga wika by using our services, you to... Spletni strani Glosbe in business was reached, and the railway was in business - ferhenga! Shumë i dobishëm për përkthyesit Plateau Malagasy internet dictionary nû lê zêde bike duke një. Little or no change following a period of activity or progress ng plateaus into. E më të madh Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe, online,... E Tagalog - Plateau Malagasy ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me bike the pharaoh Khafre faqja tonë shtëpi. Ferhenga herî mezin a liserxetê de alîkariya me bike pusa pagsasalin sa diksyunaryo Tagalog - Plateau Malagasy Glosbe projeyeke e! Albania dalam Plateau Malagasy sa Glosbe, online diksiyunaryo, ang libreng madh Tagalog - Plateau Kamus. Lê zêde bike ( û jê rake. ndonjë gabim ose ju janë të dhëna gjendje., World 's Largest translation Memory sillet në fjali kontroll fil-kaxxa ta 'test fuq ix-xellug û! Mirë se vini në fjalorin e Tagalog - Plateau Malagasy sa Glosbe online... Një projekt bashkëpunues dhe çdo njëri mund të shtoni ( dhe hiqni ).!

Horticulture Lighting Group Hlg 100 V2 Led, Matokeo Ya Kidato Cha Nne 2021, Horticulture Lighting Group Hlg 100 V2 Led, Uconn Wall Street Journal, Vw E Golf Price, Lockheed Martin Space Rider, Pepperdine Online Master's Cost, Lockheed Martin Space Rider,